Child Focus Academy-team

Nadège: coördinatrice 

Nadège leidt de Child Focus Academy. Ze staat in voor de ontwikkeling en implementatie van de opleidingsstrategie van Child Focus. Coherentie en innovatie op het vlak van zowel inhoud als pedagogisch-didactische methoden staan hierbij centraal. Nadège versterkt de partnerships van de cel en legt contacten om tot nieuwe samenwerkingen te komen. 

Muriel: assistente

Muriel verzekert het administratieve luik van de Academy, meer bepaald het beheer van de opleidingsaanvragen, de praktische organisatie, de documentatie en de planning.

 

Gilbert: administratief vrijwilliger

Gilbert staat in voor het administratieve beheer van het ludieke sensibiliseringsprogramma voor kinderen uit het lager onderwijs : ‘Child Fo quoi  ?!’. Hij beheert de aanvragen van de scholen, zorgt voor de update van de database en contacteert de opleiders.

 

Een team van Vrijwilligers als Ambassadeurs in de Scholen

25 vrijwilligers doorkruisen het hele land en informeren kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar van het lager onderwijs over de missies van Child Focus via de sessies ‘Child Fo quoi’ . Ze worden geselecteerd, gevormd, permanent gecoacht en geëvalueerd door Child Focus.

 

Onze interne opleiders

Niels geeft pedagogische opleidingen aan professionelen over een veilig en verantwoord gebruik van internet door jongeren

Een team van externe docenten

Barbara, Eric en Jean-Luc geven opleidingen over veilig internetten aan ouders en/of leerkrachten. Het zijn alle drie pedagogische professionals die gekozen en gecoacht worden door Child Focus.

 

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies