Ik maak een legaat

Kinderen hebben jouw vrijgevigheid nodig: geven is liefhebben

Door Child Focus in jouw testament op te nemen, laat je een rechtvaardigere wereld achter.

Dankzij Child Focus worden elk jaar meer dan 90% van de vermiste kinderen veilig en wel teruggevonden. We doen er alles aan om elk slachtoffer te helpen en te verdedigen en het risico van online of offline seksuele uitbuiting te voorkomen. Onze gratis preventiemiddelen sensibiliseren ouders, grootouders, opvoeders... en houden de meest kwetsbaren onder ons veilig.

Om onze missies verder te zetten en onze hulp aan alle kinderen aan te bieden, hebben we jou nodig! Help Child Focus om voor hen te zorgen door een legaat(1) te vermelden bij het opstellen van jouw testament.

Het duolegaat

Er zijn verschillende formules mogelijk voor legaten, zoals bijvoorbeeld het "duo-legaat", waarmee je een deel van jouw nalatenschap aan Child Focus kunt nalaten en tegelijkertijd jouw erfgenamen kunt begunstigen op het gebied van de successierechten.

Indien je vragen hebt

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie of juridische vragen over duolegaten via e-mail service@childfocus.org of telefoon 02/475.44.52. Een notaris blijft gratis ter beschikking voor jou.

Geven is liefhebben. Geven is beschermen … zelfs na het leven.

 

(1) Een testament is niet noodzakelijkerwijs definitief: je kan het altijd intrekken of wijzigen.

Meer info ? www.testament.be

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies