Deur aan deur

Kwam er iemand bij u aan de deur met de vraag om Child Focus te steunen?

U kent ze misschien, zij zijn al aan uw deur komen bellen of u hebt ze ontmoet in een Delhaize, Albert Heijn of LIDL supermarkt. 'Zij' zijn de studenten die geld inzamelen voor Child Focus. Een belangrijke steun waarmee de Stichting vooruit kan.

Hand in hand voor meer zekerheid

De fondsenwervingsfirma’s Pepperminds (www.pepperminds.be) en Activate (www.activate.be) werken samen met Child Focus. Pepperminds en Activate nemen studenten aan die, samen met Child Focus, opgeleid worden tot fondsenwervers voor deur aan deur acties. Daar vragen ze u dan om onze Stichting te steunen, liefst maandelijks.

Het doel om kleine maandelijkse giften in te schrijven is om een diversifiëring van onze inkomsten te creëren. De maandelijkse kleine gift stelt Child Focus in staat om haar opdracht professioneel, onafhankelijk te blijven uitvoeren en om financieel op lange termijn te kunnen plannen. Deze solidariteit van kleine giftjes maakt een grote zekerheid.

Hoe werkt het?

Mensen worden op een tablet ingeschreven en ontvangen in hun mailbox een ‘dubbeltje’ van hun mandaat. Het is dus belangrijk op het moment van inschrijving uw e-mailadres op te geven. Eens ingeschreven hoeft u niet meer langs de bank te gaan, wij doen het nodige. Het is de bedoeling dat wij op lange termijn op u kunnen rekenen zodat wij onze toekomstplannen kunnen doorvoeren.

Controleer zelf!

Ter controle of de juiste fondsenwerver aan u deur heeft geklopt: Het rekeningnummer op het formulier is BE40 3630 4929 7763.

U steunt liefst éénmalig?

Wenst u toch liever éénmalig te steunen? Dan is de deur-aan-deur campagne niet de juiste weg maar kan u beter een gift doen op BE19 3101 2229 9912. De door ons betaalde studenten krijgen duidelijke instructies over maandelijkse steun en niet over het inschrijven van een éénmalige gift. Een termijn afspreken met de werver is niet mogelijk en wordt niet aanvaard.

U hebt u ingeschreven maar kunt u SEPA-domiciliering niet voortzetten?

Bel naar 02/475.44.36 of stuur een e-mail naar service@childfocus.org of een brief via de post (Houba de Strooperlaan 292, 1020 Brussel) met de volgende gegevens:

-          Datum en plaats van inschrijving

-          Naam

-          Volledig adres en telefoonnummer

-          Unieke mandaatreferte (combinaties van cijfers en letters, begint met CFPP, CFUP of CFRL)

-          Reden van stopzetting

Hebt u nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 17u, via e-mail service@childfocus.org of telefonisch met onze medewerker, Antoine Vandernoot, 02/475.44.36.

Hartelijk bedankt voor uw steun! Uw gift maakt het verschil!

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies