Jobs

Werkaanbieding

Tweetalige medewerker Helpdesk ICT & Facilities NL/FR 

De cel ICT en Facilities is belangrijk voor het goed functioneren van de organisatie. Om haar team te versterken, is Child Focus daarom op zoek naar een medewerker ICT en Facilities Helpdesk voor een onmiddellijke indiensttreding. Solliciteer voor 31 januari. Klik hier voor meer info. 

Expert Vrijwilligerswerk (80%, vervangingscontract)

Voor een onmiddellijke indiensttreding met een vervangingscontract aan 80% voor onbepaalde duur binnen het team “Vrijwilligers” (die het geheel van vrijwilligers van de organisatie omvat) in de afdeling Communicatie, is Child Focus op zoek naar een Expert Vrijwilligerswerk 80%. Solliciteer voor 23 januari. Klik hier voor meer info. 

Tweetalige Donor relationship manager

Voor een onmiddellijke indiensttreding in het team “Fondsenwerving” is Child Focus op zoek naar een Tweelatige Donor relationship manager. Solliciteer voor 14 januari. Klik hier voor meer info. 

Vrijwilliger

Wist je dan dat Child Focus vrijwilligers aanwerft en vormt in het kader van haar programma “Vrijwilligers als Ambassadeurs in de Scholen” (VAS), om informatie- en sensibiliseringssessies te geven voor kinderen van 10 tot 12 jaar? Klik hier voor meer info

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies