Internationale Dag van de Vermiste kinderen op het Sint-Poppoplein Deinze

Child Focus Nieuws

25-05-2018

Internationale Dag van de Vermiste kinderen op het Sint-Poppoplein Deinze

Naast een aantal activiteiten, verspreid over het hele land (Antwerpen, Luik, Charleroi, ...), is er op 25 mei 2018 een groot evenement in Deinze.

Het-Groene-Huis werkt als vrijwilliger mee aan projecten van Child Focus.

(klik op de poster om het programma te zien)

25 mei 2018

Op 25/05/2018 is er DE DAG VAN DE VERMISTE KINDEREN op het Sint-Poppoplein in Deinze . Het is een dag waarop een boodschap van hoop en liefde wordt doorgegeven. Child Focus gaat op 4 infomomenten de schoolkinderen inlichten over veilig internet, cyberpesten, vermist zijn, weglopen, sexting,  tienerpooiers, ... Maar er is altijd iemand aanwezig op de stand van Child Focus die je, los van deze infomomenten, de praktische informatie zal geven. 

Deze dag start om 9u en duurt tot iets na middernacht. Er zal heel veel muziek zijn, optredens (muziek van de muziekacademie, bands, muziekanten, ....), theater, koor, .... Er zullen drank- en eetstanden zijn. Radio Tequila zendt uit. Er wordt heel wat publiciteit gemaakt, ook op social media. De mensen die hieraan meewerken komen absoluut in de kijker. De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze zorgt voor verrassende optredens op de middag en erna :-). PEDRO werkt speciaal voor 20 jaar Child Focus een CF-Tune uit ... die samen met de Muziekacademie op een bijzonder verrassend "instrument" zal worden afgespeeld op geregelde tijdstippen. PEDRO brengt eveneens hét Child Focus lied dat voor deze dag én 20 jaar Child Focus werd geschreven.

Stad Deinze helpt dit project ondersteunen, zowel organisatorisch als financieel. We zijn het stadsbestuur van Deinze bijzonder dankbaar! 

Het-Groene-Huis organiseert deze dag, samen met Kinderopvang Sven Beesman , en houdt je op de hoogte van het verloop. De opbrengst gaat naar Child Focus. We willen hiermee zo veel mogelijk centjes inzamelen om nog meer kinderen veilig terug thuis te kunnen brengen. 

Meer info: https://www.het-groene-huis.be/nl/child-focus 

 

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies