Waarom helpen?

Door Child Focus te steunen helpt u mee verdwijningen en seksuele uitbuiting van kinderen aan te pakken: om dagelijks families en kinderen bij te staan, preventiecampagnes op poten te zetten, honderden oproepen te kunnen beantwoorden of om te ijveren voor betere wetten. Child Focus wordt maar gedeeltelijk gefinancierd door de staat. Wij hangen van meerdere inkomstenbronnen af om zodoende onze onafhankelijkheid en toegankelijkheid te bewaren. Onze werking, inkomsten en uitgaven vindt u uitgebreid in ons jaarverslag 2016.

Er zijn verschillende manieren om Child Focus te steunen, zowel op financieel vlak (met een gift of een permanente opdracht, met een activiteit, met een opname in uw testament, ...) als in de praktijk (door vrijwilliger te worden, door onze opsporingsberichten te verspreiden, door ons een getuigenis te melden in geval van verdwijning of seksuele uitbuiting ofwel door ons alle kinderpornografisch materieel door te lichten dat per toeval ontdekt werd op het net); ook voor bedrijven en organisaties.

Overschrijvingen zijn welkom op BE19 3101 2229 9912
 

Actualiteit

  • Child Focus Run is een fondsenwervend loopevenement dat plaatsheeft in sepetmber 2018 

Child Focus RunSamen proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Child Focus wil namelijk ook in de toekomst haar missie blijven realiseren en gratis bijstand verlenen in geval van verdwijning en seksuele uitbuiting van kinderen.  Zowel in Frameries (Mons) als in Mechelen lopen we met zijn allen voor één doel: een veiliger wereld, online en offline. Op beide locaties kan je kiezen uit 4 afstanden: 300m, 1 km, 6 km of 11 km. 

Niet alleen onze lopers zetten hun beste beentje voor. Ook alle vrijwilligers en sponsors dragen bij tot een succesvol loopevenement. Samen maken we het verschil voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen. Schrijf je vandaag nog in en draag ook jouw steentje bij!

Loop of help mee en schrijf je in op www.childfocusrun.be

  • Loop met uw onderneming de 20 km samen met het Child Focus-team en til deze sportieve uitdaging naar een hoger niveau!

Meer dan 250 dappere deelnemers pronkten vorig jaar gedurende de 20 km van Brussel met de kleuren van Child Focus. Hopelijk bent u dit jaar ook van de partij!

Uw inschrijving voor de 20 km van Brussel in het Child Focus-team geeft u de toegang tot tal van voordelen; een bagagedepot bij de Stand van Child Focus, een sportdrank, fruit en een souvenir foto die ter plaatse wordt afgedrukt. 

Indien u overtuigd bent van de missie van Child Focus en u graag uw steun wil geven aan onze organisatie, doe dan zeker mee. De inschrijvingskosten bedragen € 45.

Maak van deze sportieve opgave een uitdaging met een missie.

Om u in te schrijven: www.20km.childfocus.be

Voor al uw vragen kan u mailen naar 20km@childfocus.org 

Hartelijk dank voor uw sportieve inzet! 

 

© 2021 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912 - Privacybeleid - Cookies