Dankzij de Nationale Loterij kunnen ook de opsporingsberichten van Child Focus worden verspreid in de 7.000 Belgische Lotto-verkooppunten. Deze beschikken over digitale schermen waardoor ze een zeer groot publiek kunnen bereiken.

Deze waardevolle samenwerking tussen Child Focus en de Nationale Loterij is een bron van inspiratie en draagt bij aan het welzijn en de veiligheid van kinderen. Samen werken we aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

 

 

"Child Focus is heel duidelijk het type organisatie dat voldoet aan de criteria om steun te krijgen van de Nationale Loterij. Haar rol in preventie, steun aan ouders, alsook haar actieve plaats in de Belgische samenleving komen perfect overeen met de waarden die de Nationale Loterij wil verdedigen. We zijn daarom erg trots dat we Child Focus sinds haar oprichting ondersteunen. Bovendien is onze samenwerking met Child Focus daadwerkelijk en doeltreffend. We verspreiden bijvoorbeeld opsporingsberichten van Child Focus op de schermen in onze verkooppunten."

Jannie Haek

CEO Nationale Loterij