Met de steun van onze partners beschermen we kinderen en jongeren in België

 

Image Child

Child Focus betrekt actief haar partners bij allerlei activiteiten:

  • Samen strijden tegen de verdwijning en seksuele uitbuiting van minderjarigen.
  • Samen (preventie)tools ontwikkelen.
  • Samen opleidingen organiseren met medewerkers van partners, begeleiders en de politie.
  • Samen fondsenwervingsevenementen organiseren zoals de virtuele race "Move for Children" en de 20km door Brussel.

Elke partner draagt een steentje bij op zijn eigen manier. Alle partners streven naar hetzelfde doel: bouwen aan een veilige online en offline wereld voor minderjarigen.

Zorg samen met Child Focus voor het welzijn van kinderen en jongeren in België

 

Child Focus streeft naar partnerschappen op lange termijn met de focus op preventie. Elke samenwerking is uniek en steunt op duurzaamheid en vertrouwen. Elke partner draagt bij op basis van zijn waarden, expertise en competenties. Dit kan uitmonden in een affichage-, projectpartnerschap of structureel partnerschap. We bereiken meetbare en impactvolle resultaten. Child Focus zorgt ook voor de gepaste zichtbaarheid. 

Word partner
Image Child

 

Platinum partners (> € 125.000)

Logo

De Nationale Loterij herverdeelt haar winst dankzij de deelname van alle spelers. Ze steunt Child Focus sinds haar oprichting in 1998.

Logo

De Koning Boudewijnstichting is een partner van Child Focus sinds haar oprichting in 1998 en is gebaseerd op een sterk vertrouwen.

Logo

De alarmcentrale Mutas voorziet de permanentie voor thuiszorgcentra en diensten voor de opvang van zieke en/of gekwetste kinderen en voor het gratis noodnummer van Child Focus.

Logo

Proximus levert digitale diensten en communicatieoplossingen in België. Proximus steunt Child Focus materieel en financieel sinds haar oprichting.

Logo

Wunderman Thompson werkt communicatiecampagnes uit voor Child Focus sinds 2015. Dit communicatiebureau wint regelmatig gerenommeerde prijzen met deze campagnes.

Logo

Mediacom doet aan media-bying en zorgt voor mediaruimte wanneer Child Focus campagnes lanceert. Ze is een cruciale partner voor de communicatie van Child Focus. 

Logo

In november 2020 richtte Child Focus samen met Google, Molengeek en Test Aankoop een webplatform voor en door jongeren: www.cybersquad.be.

Gold partners (tussen € 50.000 en € 125.000)

Logo

Buy Aid verkoopt kantoormateriaal waarvan 10% van de omzet aan Child Focus wordt geschonken. De artikels zijn gepersonaliseerd en bevatten allemaal het logo van Child Focus.

Logo

Laudes Foundation is al 6 generaties lang bezorgd om de samenleving in België. Laudes Stichting investeert zo in het welzijn en de sensibilisering van minderjarigen in België.

Logo

De supermarktketen Carrefour beheert ongeveer 1.000 verkooppunten in België. Carrefour lanceert jaarlijks een solidariteitsactie ten voordele van Child Focus in bijna de helft van haar verkooppunten.

 

Silver partners (tussen € 25.000 en € 50.000)

Logo

Allen & Overy staat Child Focus sinds 2010 bij in juridische zaken. Dit advocatenbureau is een waardevolle partner van Child Focus. 

Logo

Als Belgisch familiebedrijf hecht D'Ieteren zeer veel belang aan de bescherming van kinderen. Dankzij deze gedeelde passie met Child Focus draagt deze trouwe partner bij aan de flexibiliteit van de organisatie.

Logo

Be Friends Online is een online evenement dat plaats vond op 9 en 10 november 2019. Het doel was om geld in te zamelen voor Child Focus. De 24u-lange streaming kende vele bekende gezichten uit de gaming wereld en gesprekken met medewerkers van Child Focus

Logo

Bpost levert voor Child Focus pakjes en brieven in België.

Logo

Desdalex Advocaten is een team van gespecialiseerde advocaten uit Antwerpen in uiteenlopende rechtsgebieden.

Logo

Microsoft ontwikkelt en licentieert een brede waaier aan IT-programma's in België. Child Focus werkt dankzij het Microsoft software.

Logo

De Nationale Bank is sinds 1850 de centrale bank van België, en sinds meer dans 10 jaar partner van Child Focus.

 

Bronze partners (tussen € 5.000 en € 10.000)

Logo

Aramark is een dienstenbedrijf dat actief is in de sector van catering, faciliteiten en uniformen. Child Focus geniet van toestellen en koffiemachines van Aramark aan een halve prijs.

Logo

Ricoh beschikt over heel België heel wat expertise op vlak van drukwerk. Ricoh deelt zijn expertise en zorgt voor drukwerk en kopieerapparaten bij Child Focus.

Logo

De Royal Sporting Club Anderlecht (RSCA) is een Belgische voetbalclub in Anderlecht. RSCA investeert in lokale gemenschapsprojecten en in het welzijn van jeugdvoetballers.

Logo

SmartPro werd in 2006 opgericht als initiatief om bedrijven op een flexibele en snelle manier juridische dienstverlening te verstrekken. Die flexinele en snelle manier garanderen ze ook wanneer het gaat om de steun van Child Focus.

Logo

MultiMag levert een assortiment aan magazines voor leesruimtes van professionelen zoals Child Focus. 

Logo

SABCA produceert legio verschillende onderdelen van vliegtuigen en is sinds 1973 betrokken bij het Ariane project. SABCA is door en door Belgisch, wat de samenwerking met Child Focus alleen maar evidenter maakt.

Logo

PPG Industries gelooft in de kracht van Child Focus om te strijden tegen de seksuele uitbuiting en verdwijning van minderjarigen.