"Veel kinderen zijn slachtoffer van seksuele uitbuiting of worden geconfronteerd met problemen gelinkt aan online veiligheid. Steun onze organisatie en onze projecten.         Samen bouwen we aan een betere toekomst voor kinderen."

Heidi De Pauw - CEO Child Focus

 
 

Waarvoor dienen je schenkingen?

  • Je helpt ons om de zoektocht naar vermiste kinderen rechtstreeks te financieren en om te strijden tegen de seksuele uitbuiting van minderjarigen. 
  • Je stelt ons in staat om 7d/7 en 24u/24 bereikbaar te zijn via ons gratis noodnummer 116 000. Zo blijven we altijd operationeel en beschikbaar voor iedereen. 
  • Je helpt ons om preventie- en bewustmakingsmateriaal voor kinderen en hun naasten te ontwikkelen.
  • Je helpt ons om professionals in het onderwijs materiaal aan te bieden in verband met de risico’s die de digitale wereld met zich meebrengt. Al ons materiaal en alle diensten die we aan het grote publiek aanbieden, zijn volledig gratis.

 
 

Image Child
« Ik startte even geleden met mijn maandelijkse steun aan Child Focus. Tegelijkertijd werd ik ook vrijwilliger voor de organisatie, omdat ik vind dat het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is om te werken aan een veilige wereld waarin onze kinderen kunnen opgroeien. Ik ondervond zelf als kind dat het leven hard kan zijn, dat niet iedereen het goed met je voorheeft. Daarom draag ik graag mijn steentje bij. De missies van Child Focus liggen me heel nauw aan het hart, ik krijg enorm veel voldoening van mijn bijdrage aan deze belangrijke organisatie. Daarnaast helpt het mij om andere, meer triviale zaken, in het dagelijkse leven te relativeren en in het juiste perspectief te zien. Child Focus is ook enorm dankbaar naar haar schenkers en vrijwilligers toe, wat het grote hart van de organisatie aantoont »

Getuigenis van Melanie,

schenker bij Child Focus

 

Ik steun Child Focus                                  

Op een andere manier helpen

 

Kinderen hebben jouw vrijgevigheid nodig: geven is liefhebben. Door Child Focus in jouw testament op te nemen, bouw je aan een betere wereld.

Gebruik van een bijzondere gelegenheid om met anderen te delen.

Vragen in verband met je gift of de stopzetting van je domiciliëring?

Contacteer onze dienst 'Schenkers' via mail service@childfocus.org of telefoon van maandag tot vrijdag tussen 9u30 en 17u op het nummer 02/475.44.36

Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (RE-EF)

De toekenning van het VEF-label houdt in dat al onze donateurs, medewerkers en personeelsleden minstens jaarlijks op de hoogte worden gehouden van wat er met de ingezamelde fondsen gebeurt. Ons jaarverslag is een concrete toepassing van dit recht op informatie. Meer weten? Kijk op www.re-ef.be.

Stuur een mail naar service@childfocus.org indien je nog vragen zou hebben over de fondsenwervende acties van Child Focus.

 

Image Child