Er zijn tal van gelegenheden om je vrijgevigheid te tonen.  

Deel gelukkige momenten zoals verjaardagen, huwelijken, geboorten en andere feestelijke gelegenheden met ons en vraag je gasten, vrienden en familie om een schenking te doen aan Child Focus.

Je krijgt van ons een "actiecode" voor je feest en de bankgegevens die je kan doorgeven. Zo kunnen we de schenkingen opvolgen die voor jou gedaan worden en jou een overzicht bezorgen.

Eén van je vrienden of familieleden is overleden en je wilt zijn of haar nagedachtenis aan Child Focus verbinden? Deze steun raakt ons diep en we zijn hier erg dankbaar voor.
Je kan de mensen in je omgeving ons bankrekeningnummer en de te vermelden mededeling (de naam van de overledene) doorgeven, zodat we jou een overzicht kunnen bezorgen van de ontvangen giften.

Al deze giften kunnen gedaan worden op het rekeningnummer BE19 31012229 9912. 
Wil je een overschrijving doen? Contacteer ons via telefoon 02/475.44.36 of e-mail service@childfocus.org.

Contacteer ons

Wil je meer informatie? Contacteer ons via telefoon 02/475.44.36 of e-mail service@childfocus.org.

Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (RE-EF)

De toekenning van het VEF-label houdt in dat al onze donateurs, medewerkers en personeelsleden minstens jaarlijks op de hoogte worden gehouden van wat er met de ingezamelde fondsen gebeurt. Ons jaarverslag is een concrete toepassing van dit recht op informatie. Meer weten? Kijk op www.re-ef.be.

 

Stuur een mail naar service@childfocus.org indien je nog vragen zou hebben over de fondsenwervende acties van Child Focus.

 

Image Child